Jane Burgermeister email to Greek MPs, army and police asking them to investigate George Soros

My email to Greek MPs, army and police asking them to investigate George Soros

Link

Just sent an email to members of the Greek parliament, judiciary, army and police asking them to set up a cross party investigation into the activities of George Soros in Greece, also in relation to the newly appointed US ambassador Geoffrey Pyatt, to assess if they pose a threat to the country, which I believe they do.

Full text in Greek…

Αγαπητά μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Αγαπητέ Πρόεδρε του Ανώτατου Δικαστηρίου,

Αγαπητοί επικεφαλής των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων,

Αγαπητοί επικεφαλής της Ελληνικής αστυνομίας,
Σας γράφω ως δημοσιογράφος που μπορεί να παρέχει ξεκάθαρες, αναντίρρητες αποδείξεις ότι τόσο ο δισεκατομμυριούχος George Soros όσο και ο Αλέξης Τσίπρας διάβασαν το blog μου, birdflu666, και ότι κρύβονται σχεδόν σίγουρα πίσω από τη συνεχή προσπάθεια να με σταματήσουν από το να εκθέσω τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Παρακαλώ δείτε το email που έστειλα στο Ανώτατο Δικαστήριο παρά κάτω για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτή την οπτική.

Σας ζητώ τώρα να εκπληρώσετε το καθήκον σας και να ερευνήσετε τις δραστηριότητες του Soros, τα ιδρύματα και τους υπαλλήλους του στην Ελλάδα για να αποφασίσετε αν έχει παίξει κάποιο ρόλο στην αστάθεια και την απορρύθμιση της χώρας.

Τα προσφάτως χακαρισμένα έγγραφα και emails από την Open Society Foundation του Soros αποκαλύπτουν ότι ο Soros έχει ένα ευρύ κρυφό δίκτυο που ενεργεί στην Ελλάδα, και είναι πολύ πιο οργανωμένο απ’ όσο πιστεύει το κοινό. Περιλαμβάνει τον προσφάτως διορισμένο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, και οργανώσεις όπως η Solidarity Now.

Τα χακαρισμένα αρχεία δείχνουν ότι η ατζέντα του Soros είναι έτσι σχεδιασμένη που, όπως το έθεσε η Caroline Glick στην Jerusalem Post, “να ανατρέψει τις Δυτικές δημοκρατίες και να καταστήσει αδύνατη για τις κυβερνήσεις τη διατήρηση της τάξεις ή για τις κοινωνίες τη διατήρηση των μοναδικών τους ταυτοτήτων και αξιών” και “να παρεμποδίσει τις ελεύθερες αγορές, είτε αυτές είναι οικονομικές, είτε ιδεολογικές, πολιτικές ή επιστημονικές.”

Στο φως αυτών των νέων αποκαλύψεων, ζητώ από το Ελληνικό κοινοβούλιο να συστήσουν μία διακομματική επιτροπή, σε συνεργασία με το στρατό, την αστυνομία και τις υπηρεσίες πληροφοριών, για να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τα κρυφά δίκτυα του Soros, ιδιαίτερα μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών, και να καταλήξουν στο αν οι ενέργειες του Soros αποτελούν απειλή.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που, αν λάβουμε υπόψη τα χακαρισμένα αρχεία, χρειάζονται διερεύνηση, περιλαμβάνουν:
1.Την επιρροή του Soros και των Open Society Foundations και οργανισμών στους Έλληνες πολιτικούς.
Όπως ανέφερα, ως μέρος μίας ποινικής υπόθεσης εν εξελίξει, παρουσίασα ξεκάθαρες, επαληθεύσιμες αποδείξεις ότι τόσο ο Soros όσο και ο Αλέξης Τσίπρας διαβάζουν το blog μου. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι μέρος του δικτύου των Ελλήνων πολιτικών του Soros, το οποίο ο Soros υποστηρίζει χρηματικά, όπως και ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε το 2013 ότι ο Soros ίδρυσε το ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι πολλά συνέδρια που παρευρέθηκε ο Τσίπρας ήταν χρηματοδοτούμενα με κάποιο τρόπο από τον Soros.
Άλλοι πολιτικοί που συνδέονται στενά με τον Soros περιλαμβάνουν τον Γεώργιο Παπανδρέου, ενώ και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ ότι συμμετείχε σε μία κλειστή συνάντηση με τον Soros στις 26 Απριλίου 2014, μαζί με πολιτικούς όπως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και επιχειρηματίες όπως ο Στέλιος Ζαββός, τον ιδρυτή και Πρόεδρο του Harvard Business School Club στην Ελλάδα.
Υπάρχει κάποιο κρυφό δίκτυο πολιτικών και επιχειρηματιών στην Ελλάδα που έχουν εξαγοραστεί ή επηρεαστεί από τον Soros; Αν ναι, που πολιτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι ανήκουν σε αυτό; Ποιοι έλαβαν έμμεσα ή άμεσα χρήματα από μία από τις οργανώσεις του; Ποιοι συνατιούνται σε τακτά διαστήματα μαζί του; Τι σχέση έχει ο Soros με την οικογένεια και τους συγγενείς του Μητσοτάκη; Τι επιρροή έχει στη Νέα Δημοκρατία; Κάποια mails που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι ο Soros συμβούλευσε την Hillary Clinton σχετικά με το πώς να χειριστεί τις αναταραχές στην Αλβανία και πλήρωσε τους μισθούς υπαλλήλων του Πρωθυπουργού της Μολδαβίας. Έχει άμεση επαφή μέσω email με Έλληνες πολιτικούς όπως ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης ή ο Μητσοτάκης; Πληρώνει ο Soros υπαλλήλους ή συμβούλους σε κάποιο από τα κόμματα; Η επιρροή του εκτείνεται ως τις ένοπλες δυνάμεις και την αστυνομία;
2.Τα αρχεία που διέρρευσαν δείχνουν ότι τα ιδρύματα του Soros είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την πολιτική των Ανοιχτών Συνόρων, που κάποιοι λένε ότι αποτελεί απειλή για την ύπαρξη της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Όπως είπε η Caroline Glick, αν είναι ρατσιστικό για την Ελλάδα να έχει σύνορα, τότε είναι ρατσιστικό και να υπάρχει. Η λογική κατάληξη της ανεξέλεγκτης και μόνιμης μεγάλης μετανάστευσης που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι το τέλος της Ελλάδας. Ο Τσίπρας άνοιξε τα κέντρα συγκέντρωσης μεταναστών πέρυσι την άνοιξη και επέτρεψε την αλλαγή των κανόνων ώστε οι παράνομοι μετανάστες να έχουν πιο μακροχρόνιες άδειες παραμονής.

Ο Soros ή τα δίκτυά του ήταν που επηρέασαν τον Τσίπρα να ανοίξει τα σύνορα και να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη βίζα στους μετανάστες; Πόσο σοβαρή απειλή αποτελεί η ανεξέλεγκτη μετανάστευση στην Ελλάδα; Πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται εντός των συνόρων της αυτή τη στιγμή; Πόσοι θα έρθουν την επόμενη χρονιά; Οι μη-κυβερνητικές οργανώσεις του Soros ενεπλάκησαν στις ενίοτε βίαιες διαδηλώσεις ενάντια στα κλειστά σύνορα ή στη διοίκηση των κέντρων συγκέντρωσης;

Τα αρχεία επίσης δείχνουν ότι ο ίδιος και οι οργανώσεις του είναι ο μεγαλύτερος φορέας χορηγήσεων στην Hillary Clinton, που έχει κατηγορηθεί για την ίδρυση της ISIS από υψηλόβαθμους του στρατού των ΗΠΑ.
Τι συμφωνίες έχουν κάνει τα δίκτυα του Soros με τις ισλαμικές ομάδες στην Ελλάδα; Πόσοι τρομοκράτες της ISIS υπάρχουν στη χώρα; Οργανώνονται σε δίκτυα; Δέχονται κεκαλυμμένη βοήθεια ή χρηματοδότηση από τους υπαλλήλους του Soros; Μήπως επηρέασε τον Πάνο Καμμένο να απειλήσει την Ευρώπη ότι θα την γεμίσει με τρομοκράτες της ISIS;
3.Τα αρχεία που διέρρευσαν δείχνουν ότι ο Soros επένδυσε σημαντικούς πόρους στη διαμόρφωση της γνώμης των ελληνικών ΜΜΕ και του ελληνικού κοινού. Ένας από τα μέλη του ΣΥΡΥΖΑ, συνεργάτης του Τσίπρα σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, συμμετείχε σε μία επιχείρηση του Soros για να επηρεάσει το κοινό εναντίον της Ρωσίας.
Ποιος άλλος μπορεί να ανήκει στα κεκαλυμμένα δίκτυά του στα ΜΜΕ; Τι στόχους έχουν;
Τι επιρροή έχει ο Soros στην τρέχουσα διαδικασία χορήγησης τηλεοπτικών αδειών, που απειλεί να μειώσει την πολυφωνία στο σκηνικό των ελληνικών ΜΜΕ και να δημιουργήσει μία δικτατορική προπαγάνδα, όπως το θέτουν οι πολέμιοι;
4.Ο Soros έχει ανοίξει κέντρα υγείας στην Ελλάδα.
Ποιος διευθύνει αυτά τα κέντρα; Ποιος ελέγχει τη δραστηριότητά τους; Τι εμβόλια ή φάρμακα δίνουν στον ντόπιο πληθυσμό ή τους μετανάστες; Ποιος ελέγχει αν είναι ασφαλή;
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ένας απόφοιτος του LSE όπως ο Soros, επικεφαλής του κινήματος ΛΟΑΤΚ στην Ελλάδα, ένα κίνημα που ιδρύθηκε από τον Soros (Athens Pride), άνοιξε επίσης πρόσφατα έναν μη-κυβερνητικό οργανισμό για να παρέχει στις άστεγες γυναίκες ιατρική φροντίδα, συγκεκριμένα τεστ HIV AIDS, με έδρα το γραφείο του Μίλτου Κύρκου στη Θεσσαλονίκη, που χαρακτηρίζεται αξιόπιστος σύμμαχος του Soros σε ένα από τα αρχεία που διέρρευσαν. Ο Soros χρηματοδοτεί αυτόν ή άλλους οργανισμούς;
5.Ο Αλέξης Τσίπρας έχει διορίσει ένα νέο δίκτυο διευθυντών στα κρατικά νοσοκομεία και απέλυσε τον Θανάση Γιαννόπουλο, τον επικεφαλής του κέντρου πρόληψης, ΚΕΕΛΠΝΟ, διόρισε νέο πρόεδρο τον Theofilo Rosenberg, που έδωσε μία ομιλία με μεγάλη απήχηση για τον HIV AIDS στα Ηνωμένα Έθνη στις 11 Ιουνίου 2016, και που άρχισε μία σειρά προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
O Rosenberg συμμετέχει στο επιστημονικό συμβούλιο του ιδρύματος της Κατερίνας Λασκαρίδη που έχει διασυνδέσεις με Κινέζικα πανεπιστήμια. Ο Γιώργος Πάνος Λασκαρίδης έχει αναφερθεί να συναντιέται για κλειστό γεύμα με τον Soros στην Αθήνα στις 26 Απριλίου 2014.
Ο Rosenberg και το νέο δίκτυο υγείας έχουν διασυνδέσεις με τον Soros ή τους οργανισμούς του ή έχουν κοινούς στόχους όσον αφορά την υγεία; Ο Soros, όπως αναφέρω στο blog μου, συνδέεται με την επιδημία του Ebola που φούντωσε στην Δυτική Αφρική με σκοπό την επιβολή μαζικού εμβολιασμού με ένα επικίνδυνο πειραματικό εμβόλιο. Ο Ebola θεωρείται από κάποιους ειδικούς παρεπόμενο του προγράμματος βιολογικών όπλων για το AIDS. Ποιες πολιτικές σκοπεύει να επιβάλλει ο Rosenberg σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια για τις επιδημίες; Υποστηρίζει τον υποχρεωτικό μαζικό εμβολιασμό που επέβαλαν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και έχοντας κατά νου ότι ο ιός Zika έχει φουντώσει και πλέον θεωρείται απειλή;
6.Αρχεία που διέρρευσαν δείχνουν ότι ο Soros χρηματοδοτεί ομάδες φανατικών για την κατασκευή κοινωνικής αναταραχής και εμφυλίου πολέμου.

Τα πλοκάμια του Soros εκτείνονται στην άκρα δεξιά και αριστερά της Ελλάδας. Έχει κάποια επιρροή στον δεξιό πολιτικό Πάνο Καμμένο, τον στενότερο και πιστότερο συνεργάτη του Τσίπρα στην κυβέρνηση;
7.Ο Οργανισμός Open Society του Soros χρηματοδοτεί ομάδες-κλειδιά με σκοπό να αλλάξουν οι μέθοδοι της απογραφής του 2020 που είναι πολύ σημαντική για να φανεί το κέρδος ή η απώλεια περιφερειών και η αναδιανομή των εδρών που αντιστοιχεί σε καθεμία, όπως και για να μεγαλώσει το εκλογικό σώμα σε μία προσπάθεια να νοθευτεί το αποτέλεσμα.
Έχει επηρεάσει ο Soros την πρόσφατη μεταρρύθμιση των συνόρων των περιφερειών από τον Υπουργό Εσωτερικών του Τσίπρα; Επηρέασε τις προτάσεις για συνταγματικές και άλλες μεταρρυθμίσεις;
Επίσης, τι έλεγχος έχει γίνει στην εταιρεία Singular Logic, που ανήκει στο ταμείο επενδύσεων KKR, και που έχει την ευθύνη να καταγράφει τα αποτελέσματα των εκλογών;
8.Αρχεία που διέρρευσαν δείχνουν ότι τα ταμεία του Soros προσπαθούν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, συγκεκριμένα ένα Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ που ασχολείται με την παράνομη μετανάστευση.
Αρχεία επίσης δείχνουν ότι ο Soros στην ουσία κυβερνούσε την Ουκρανία το 2014 μέσω του Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt. Ο Pyatt έγινε αντικείμενο μίας έρευνας αφού αποκαλύφθηκε ότι έστελνε σημαντικά ποσά σε δύο αναπληρωτές εισαγγελείς ώστε να καθαιρέσουν τον Γενικό Εισαγγελέα Viktor Shokin.
Θα μπορούσε ο Soros να επηρεάσει τον Pyatt να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα; Θα μπορούσε ο βασικός στόχος να είναι η επικεφαλής δικαστής Βασιλική Θάνου; Κατάφερε να επηρεάσει το δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων;
9.Ο Soros χρηματοδοτεί ομάδες να φιλελευθεροποιήσουν τους νόμους σχετικά με τον γάμο ομοφυλοφίλων. H Open Society χρηματοδότησε το Athens Pride το 2014. Το κίνημα ΛΟΑΤ του Γρηγόρη Βαλλιανάτου θεωρείται η κινητήριος δύναμη πίσω από τους πρόσφατους νόμους σχετικά με τους γάμους ομοφυλοφίλων, σύμφωνα με την εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung.
Ίδρυσε ο Soros το κίνημα ΛΟΑΤ της Ελλάδας με σκοπό να πιέσει το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων; Χρηματοδότησε έναν οργανισμό ΛΟΑΤ που σχετίζεται με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο;
10.Χακαρισμένα αρχεία αποκαλύπτουν ότι ο Soros χρηματοδοτεί Καθολικούς επισκόπους, συμπεριλαμβανομένου και του Καρδινάλιου Oscar Rodriguez Maradiaga, που είναι ο γηραιότερος σύμβουλος του Πάπα Francis, με σκοπό την αλλαγή των προτεραιοτήτων της εκκλησίας από ηθικά κηρύγματα σε πολιτικές υπέρ του ανοίγματος των συνόρων σε πρόσφυγες, καθώς και για τη μαζική μετανάστευση και την κλιματική αλλαγή.
Τι επιρροή έχει ο Soros στην Ορθόδοξη Εκκλησία; Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ χρηματοδότησε την ιστορική Αγία Σύνοδο, στην οποία έκανε μποϋκοτάζ η Ρωσία γιατί θεωρήθηκε όργανο για την απόκτηση του ελέγχου των εκκλησιών.
Αυτά είναι κάποια από τα θέματα που σας ζητώ να ερευνήσετε και να συγκεντρώσετε πληροφορίες. Ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να γνωρίζει το εύρος των δραστηριοτήτων του Soros στην Ελλάδα καθώς και το αν αυτές αποτελούν απειλή για το μέλλον της χώρας.

Best wishes,
Jane Burgermeister
Larisa, Greece